Hipp hurra for EPLEDAGEN. 17. 10. 2016 kl. 19. 18 i. mat. 24 kommentarer. Hei. Nå som det er høst er det tid for epler og siden det er epledagen idag 17
Hurra. 0. Skrevet. 24. 09. 2015. Klokken. 10. 15. Kategori. Diverse. Kommentarer. Jeg pleier å se på God Morgen Norge, og favorittdelen min av sendingen er når Wenche lager mat
I anledning nytt design på bloggen min, og for å feire at jeg snart runder 2500 likere på min facebookside, så gir jeg bort den ultimate sjokoladekaken
Hipp hurra for Sander. 30. 04. 2016 kl. 09. 43 i. Blogg. Ingen kommentarer. Sander fylte 7 år denne uken, og hans søte foreldre ville overraske han med kake og selskap
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
Vegan giveaway. 10. 03. 2015 kl. 14. 35 i. Veganske oppskrifter m. m. 3 kommentarer. Da er det på tide å gi 2 av mine flotte lesere noen av mine favoritt produkter
Ingefær er digg. Det har en deilig smak og aroma og setter prikken over i´en på mange retter. Litt revet fersk ingefær i din rett, og det får en herlig smak
Da var vi i gang med ny uke - har det skjedd noe spennende. Diettbuksa mi passer fortsatt. I helgen tok jeg og søstern min en tur hjem og jeg gikk på en skikkelig havregrynsmell
Min kjære bestemor ble 80 år forrige onsdag og jeg ville overraske henne med en kake. Hun er veldig flink til å bake selv, men holder seg til klassikerne(som forøvrig er helt fantastiske)
Heisann, og god Søndag alle sammen. Håper dere hadde en fin 17. Mai feiring i går. Det er første gang på mine 20 år (som eg kan huske) at eg ikkje har ete rømmegraut eller is på den store rømmegraut-og-is-dagen, og det var liksom noke som mangla
Oppskrift. Søtpotetgrateng + vinnere av giveaway. Mmmm, så godt dette her ble. Her snakker vi mye deilig smak, fine farger og supergod næring i en og samme gryte altså
En myk start på dagen. (og trekkning på giveaway). 03. 11. 2014 kl. 10. 13 i. Hekletepper. 3 kommentarer. Her går heklenåla varm om dagen, og flere nye tepper har sett dagens lys
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.