Det er faktisk første offisielle sommerdagenidag. Og da hører jo grillen med. Her er en god oppskrift på en hjemmelaget BBQ saus, som kan brukes på hva som helst av kjøtt
Alle spiser jo taco. Og det er kjempe god fredagsmat. Men det kan i grunnen være ganske kjedelig. Jeg har noen triks som løfter, ifølge meg selv, Taco til nye ekstreme høyder
Hei allesammen. Jeg er her sammen med en venninne av meg og vi skal kose oss litt i byen hele dagen. Var en rask tur i Oslo igår for å blantannet hente min venninne for en koselig helgetur til Gøteborg
Snakk om idyll. Det beste med disse bildene er at de overhodet ikke lyver. Desserten varfantastisk (sitronpai med marengs, krem og karamell) og utsikten og selskapetvar over middels flott
Ideen til å lage og bruke candycane-pulver kommer fra min søster Eirin (@eiwiha / #designbyeirin). Disse julesjokoladene er fantastisk enkle å lage og smaker supergodt
Brownies with Fruits and Nuts. Håper dere har det bra og at dere nyter av de deilige høstdagene. Det er damankan tenne ild i peisen og tenne levende lys på kvelden
Disse kjeksene er virkelig helt fantastiske. Utrolig godt med vaniljesmaken kombinert med ripsgeléen. De kan selvfølgelig også lages med noe annet en ripsgelé
Before youadd the flour, grate the clove of garlicandsauté it with the butter. Once you’veadded the flour, add the milk and chicken stock while wishking hard
Kjøttkaker - typisk norsk. Vanligvisakkompagnertav brun saus, poteter og erte- eller kålstuing. Jeg tok meg litt friheter med denne nasjonalskatten, og lagde en litt annereldesvariant
I know it’s not quite hunting season yet, atleast not here in Norway, but I thought this might give the hunters anidea of how to preparea good meal from the harvest when the season comes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.