en loffbit helt nede i formenHold litt på dem så de får trukket til seg av eggestanden Stek i ovnen på 175* ca 20-25 minutter, sjekk at den akkurat er stivnet, ikke mer. 4-6 jordbær til moslitt sukker og noen dråper sitronjordbær og blåbær til pynt
Styling, sex-bøker og mat jeg aldri har smakt før. -). Del på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å e-poste dette til en venn(åpnes i en ny fane)
Det dreier seg mest om rester og uinteressante rydde-runder i kjøl og frys. Stek i ca 3-4 min på middels varme, snu forsiktig og stek i ytterlige 3-4 min
ca 2-3 ss eller mer olivenolje. Pakk folien sammen legg i ovn på 180 C i ca 20-30 min til de er passe møre. ca 2-3 ss eller mer olivenolje. 20-30 min til de er passe møre
2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika. Stekes ved 220 gr i ca 35-40 min. 2,5-3kg medisterfarse (lager ikke den selv for Gilde sin er god), 1 stor løk eller 2 små, 1-2 rød paprika
Lurer på om de har vår-glühwein da. I stedet for gløgg så lager vi glühwein og det smaker kjempegodt. Dette er veldig voksendrikke, et glass holder i massevis da den er full av rom, Harveys Bristol cream, rødvin,honning, kanel, brunt sukker og appelsin
3-4 kyllingfileter(el 1 kyllinglår pr pers. 3-3,5 dl paella el. 1-2 ts paprikapulver. 1-2 sitroner i båter. Denne blandingen koker under lokk i 10-12 min. 8-10 reker med skall på legges på toppen, legg på lokk og la dette trekke i ytterlige 3-5 min, alt skal være gjennomvarmt. Oppskrift til 4 pers 3-4 kyllingfileter(el 1 kyllinglår pr pers. 3-3,5 dl paella el. 1-2 ts paprikapulver. 1-2 sitroner i båter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.