Hvis du synes de blir mørke, kan du dekke til med et bakepapir de siste fem minuttene avsteketiden. Gjem litt mel til slutten, deigen skal være litt løs, men likevel så fast at den slipper bollen når du mikser
Alle kursene jeg har holdtsiden nyttår har hvert fulle og tilbakemeldingene gode. Mens jeg pakket innholdet i kjøkkenskapene mine ned i fire pappesker i dag tenkte jeg at dette kunne jo være et intressant blogginnlegg
hvor jeg også har testet ut en good del av dine forslag til desserter, siden jeg alltid er godtesyk. jeg holder på nå, jeg har kastet ut vekten, så jeg går ikke etter vekt da, men etter mål, vet ikke om det er noe, men vekt er ikke noe viktig for meg, så lenge jeg føler og ser bedring selv, da da valgte jeg å gå etter cm i stedenfor
Det som gjør dette brødet så smakfult er at det inneholder masse egg og smør. Ta bollen med deig ut av kjøleskapet og velt den ut på en lett melet kjøkkenbenk
Jeg holder også på en en større fotobok som vi skal ha selv, med mer tekst. Det var god kvalitet på bildene, men noen av hudtonene fikk en anelse rødskjær
Jeg tåler heller ikke hvete,bygg,rug og havre, og sidenglutenfritt mel ikke er noe serlig sundt, næringsrikt eller fiberrikt kan jeg like godt bruke sesammel, hempmel, kikertmel, mandelmel, kokosmel osv istedefor
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.