Jeg hadde nettopp flyttet fra London til et gammelt men nyoppusset hus i bydelen Balat i Istanbul. Jeg hadde lenge tenkt at det ikke fantes noen, verken blogger eller andre nettsteder, som skriver på norsk om den maten jeg elsker og spiser til daglig
At juryen skulle velge Et kjøkken i Istanbul foran vegetarbastionene Green Bonanza og Vegetarbloggen, som har inspirert tusenvis til en grønnere og mer vegetarisk livsstil hadde jeg ikke ventet
bland de grove melsortene og sesamfrø, og tilsett gjær. tilsett deretter hvetekornene og bløtevannet. bland alt sammen til du får en ganske så løs deig, og deretter tilsett hvetemel til det går an å arbeide med deigen
Jeg vil ta for meg mat som burde være i enhver students kokkereportoar i tilleggtil en og annen spenstig overraskelse, så her er det bare å finne sleiva og holde seg fast
Tilsett kaldt vann og bland det lett sammen med en skje eller sleiv. Trykk deigen utover til et rektangel, og brett inn hjørnene mot midten som en konvolutt
Sett til side og hent frem en ren skjærfjøl. Ha litt mer olje i gryten og stek sopp og løk noen minutter, til løken er blank og myk og soppen har krympet en del
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.