Uansett hvor full fryseren min er, er det ALLTID hjemmelaget is i fryseren. frosne jordbær. Jeg tinte jordbærene forsiktig i en kjele og tilsatte litt melis
Iskremen er nydelig som vaniljeis, men du kan tilsette bær, syltetøy sjokolade eller den smaken du liker best, jeg har blandet i rørte jordbær i denne porsjonen, knust Daim-sjokolade er også en favoritt hos oss
Det er vel få ting som er bedre en iskrem når det er sommer og sol. Et viktig tips er at du rører i iskremen 1 gang per halvtime så den ikke krystalliserer seg. Etter ca 4 timer kan du nyte den deilige, hjemmelagde iskremen
Vask rabarbra stilker og jordbær og rengjør dem. Husk at iskremen blir mindre søt når frossen. Hakk både rabarbra stilker og jordbær i større men samme størrelse biter og legg først rabarbra og sukker i gryte eller panne med tykk bunn …
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.