At nyttårsforsetter er noe tull i grunn, detvet vi alle. Samtidig skal du januar etter januar påtvinge deg selv urimelige krav i form av løfter som du vet du ikke klarer å holde, og som du vet vil få deg til å føle deg mislykka igjen
Skjær bunnen av tomaten der stilken er, og skjær bort detfeltet der stilken har sittet. Grav ut innholdet, og kjør det sammen med de andre grønnsakene i foodprosessor, eller hakk det i bittesmå biter
Det er så langt den beste ostekaken jeg noen gang har smakt, og nå har jeg hatt som prosjekt å kjøpe ostekake til dessert når jeg har vært ute og reist, for å se om jeg klarer å finne noe som kan være enda bedre
Her om dagen kom svigers med en pose pærer som hadde blåst ned fra treet. De var litt for harde til at de kunne spises, så da ble dethermetiserte pærer
Et sunt og enkelt mellommåltid. Denne gangen ble det svært enkelt for min del. #Mat #Oppskrift #Tips #Sunn #Helse #Hverdag #Torsdag #Mellommåltid #Lefse #Laks #Protein #Sunnhet #Blogg #Blogger #Matblogg
Det meste av dette legger seg som kjent på sidebenene - men jeg siterer Wenche fra God Morgen Norge. Med andre ord, man bør ikke stresse over hva man putter i seg i julen, man bør ikke telle kalorier - heller nyte julens gode smaker og være takknemmelig
Et proteinrikt mellommåltid. Jeg har virkelig fått smaken på byggryn siste tiden og her kommer enda et frokost eller lunsj / mellommåltid tips med byggryn
Jeg innrømmer det gjerne, dette er en artikkel jeg ha vendt tilbake til mange ganger, det har vært en lang avstandsforelskelse som har fått utvikle seg
Ha den mengden du ønsker av frukt og bær i porsjonsposer, også er det bare tømme posen i blender og ha i den kesamen/yoghurten/kokosmelka/juicen du bruker når du skal ha den
Jeg fant plutselig ut at jeg hadde et stort behov for påskepynt (alt vi har er fire kyllinger), men i disse trange tider har vi faktisk ikke råd til å handle pynt
Vaniljehjerter & kakekatter. - Tok joggingen til nye rekorder (før føtter og legger takket for seg). - Jeg lagde noe som skulle vise seg å bli en favoritt
Del deigen i emner tilsvarende antall brød eller rundstykker som du ønsker. Surdeigstrenden er fascinerende og sympatisk med tanke på at det er naturens egen gjær man bruker, og man lærer seg å lage brød uten å være avhengig av butikkjøpt gjær
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.