Det er morsomt å se dette på de forskjellige kaffebarene iløpet av en dag. Det morsomme med denne boken er at Bourdain ikke oppsøker gourmet restauranter, men maten som de lokale spiser
Jeg har laget en god houmos tidligere men da hadde jeg glemt historienom disse flotte karene. Sitrussmaken kommer til å overraske deg- og hvor rask den er å lage kommer kanskje til å overraske deg ennå mer
Fordel røren i muffinsformer og dytt to halve tomater ned i hver muffins. Jeg vet det er litt dramatisk å utbasunere disse muffinsene til verdens beste
Dersom du rører for mye, vil konsistensen bli hardere, så ikke rør mer enn nødvendig. Jeg tror hemmeligheten bak en kjempegod brownies er at den inneholder mye sjokolade
I dag er planen masse lek som vanlig, en tur ut i snøen, og film – jeg har kjøpt «den gode dinosaur» og er spent på omden faller i smak eller blir for skummel
Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet. Selv om jeg i dag lagde det som en focaccia så regner jeg med at det går an å bruke densom en loff
Dersom du har en stor kjøkkenmaskin med eltekroker er det kjekt å finne den frem nå. Jeg ser ingen grunn til å endre noe som helst her, så har rett og slett kopiert inn oppskriften fra Trines Matblogg
Margareth Tatcher var med i gruppen som fant opp soft isen (se her). Verdens enkleste iskrem. Denne iskremen er fantastisk god og veldig enkel å få til
I dag skal jeg friste dere med denne himmelske browniesen pyntet med et hjerte av melis. Denne herligheten faller garantert i smak hos alle kake og sjokolade elskere
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.