RedVelvet. Klikk for å dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Klikk for å dele på Reddit (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Click to email (Opens in new window)Klikk for å skrive ut (Opens in new window)Lik dette
RedVelvet Cake er blant USAs mest berømte kaker. Ingredienser. Dagens versjon er en sommerlig RedVelvet Cake med hvit ostekrem (Cream Cheese Frosting) og masse moreller og blåbær
Perfekte til å ta med om du skal besøke noen, ha i bursdager, baby shower, selskaper, bryllup, eller til jul – de er jo røde så de er utrolig søte og fine å servere i jula
Redvelvet cupcakes med cream cheese frosting. Red velevet cupcakes. 12 stk. 2 ts bakepulver. 2 ss kakao. 1,25 dl fløte. i 15-20 minutter, pass på, sjekk med en bakepinne. til 12 cupcakes. 60 g usaltet smør, mykt. 120 g kremost, kald. 12 stk. 1,25 dl fløte. til 12 cupcakes. 60 g usaltet smør, mykt
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg kastede mig nemlig ud i sydstatsklassikeren over dem alle - redvelvet cupcakes. Mine lørdagsbedrifter ud i cupcake bageriet blev knap så øko venlige som fredagens
Nå er det snart Valentine’s Day, og en klassiker som alle liker er RedVelvet. 18-20 minutter. 2 ss kakao. 1 ss rød pastafarge (jeg bruker Sugarflair Extra Red). 2,6 dl skummet kulturmelk. 120 g smør, 200 g kremost og ca. 500-600 g melis. 2 ss kakao. 1 ss rød pastafarge (jeg bruker Sugarflair Extra Red). 2,6 dl skummet kulturmelk
RedVelvet er en klassiker som rund kake, men kan lages i mange varianter. Skal sies at de ikke kunne måle seg med originalen, men passet fint på en helt vanlig fredag med barnehagefri
Det er en red. velvet-kake der jeg brukte blåbærbiola i stedet for surmelk eller kefir. 2 store egg. 2 dl Blåbærbiola. 1 ts eddik (gjerne bringebær- eller tranebæreddik). 1-2 ss melk. Ha i smurt form, og stek kaken i ca 20-25 min til gjennomstekt. 2 store egg. 2 dl Blåbærbiola. 1 ts eddik (gjerne bringebær- eller tranebæreddik)
Redvelvet sveler er kjempegodt og kan toppes med mye forskjellig godt. 1/2 porsjon Sveler, oppskrift HER (halver oppskriften) + 1 god ss redvelvet emulsjon (kjøpes på hobby butikk eller traktøren ) Eventuelt kan du bruke rød mat farge. 200 gram Philadelphia ost, romptemperert. 1-2 dl kremfløte. Miks smør og ost godt i sammen i en kjøkkenmaskin, 2-3 minutter. tilsett fløte og vanilje essens og miks godt 1-2 minutter. Pisk godt 2- 3 minutter til du får en fin kremete konsistens. Relatert 1/2 porsjon Sveler, oppskrift HER. 200 gram Philadelphia ost, romptemperert. 1-2 dl kremfløte
I dag laget jeg en redvelvet kake til ei helt fantastisk jente. RedVelvet kake. RedVelvet kake. 200 g smør5 dl sukker3 eggRød konditorfarge1 ts vaniljeekstrakt3 ss kakao1 1/2 ts eddik1 1/2 ts natron300 g vaniljekrem7 dl hvetemel . Jeg vil tippe 4-6 flasker. 200 g smør
200 g smør. 6 ss rød konditorfarge (se tips). 6 ss hvetemel. 2 ts vaniljeessens. Fordel deigen i 2 runde former (24 cm i diameter) med bakepapir i bunnen. Related 200 g smør. 6 ss rød konditorfarge (se tips). 6 ss hvetemel. 2 ts vaniljeessens. 2 runde former. 24 cm i diameter
2 egg. 2 dl rømme. 1-2 ss rød konditorifarge (Her må det brukes Wilton Rød farge som fås kjøpt blant annet hos Traktøren og Jernia). 2,5 dl melis. 2 pk philadelphia naturell ost. 2 egg. 2 dl rømme. 1-2 ss rød konditorifarge (Her må det brukes Wilton Rød farge som fås kjøpt blant annet hos Traktøren og Jernia). 2,5 dl melis. 2 pk philadelphia naturell ost
Da var saken klar, det må bli en RedVelvet. 250 gr mel. 1/2 ts salt. 2 ss kakao. 2 store egg. 240 ml kefir. Ca 1ss wilton red pastefarge el mer. Stekes på 175 C I 25-30 min. Kaken skal stekes i 2 stk 20 cm springform, står i forma ca 10 min før du flytter til rist og avkjøler. 200 gr Philadelfiaost. 250 gr Mascarpone. 2,5 dl kremfløte. 250 gr mel. 1/2 ts salt. 2 ss kakao. 2 store egg. 240 ml kefir. Ca 1ss wilton red pastefarge el mer
Nemlig RedVelvet cupcakes i rød former. o)Dette trenger du til 12 stk (jeg doblet oppskriften). 60 g smør150 g sukker1 stort egg0,5 ts vaniljeessens 0,5 ts eddik0,5 ts natron120 ml surmelk125 g hvetemel1 ss kakao2 små flasker rød konditorfargeFrosting. Sett formene på brett og fyll de 2/3 fulle. Stekes midt i ovnen ved 175°C i ca 20 min. (Jeg brukte litt større former, så oppskriften holdt akkurat til 20 former som jeg hadde. no 12 stk. 60 g smør. 120 ml surmelk. 125 g hvetemel. 2 små flasker rød konditorfarge
RedVelvet Cupcakes. I denne episoden lager jeg enkle og lekre mini cupcakes i duse pasteller. 200 g kremost. 500 – 600 g melis. 120 g smør. 200 g kremost. 600 g melis. 120 g smør
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.