Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det. Avkjøl på rist. Hev på lunt sted i omtrent 45-60 minutter, og fordel deigen over i to (2 L) eller 3 (1,5 L) brødformer. Jeg bruker nokså brede former på 2 liter, så i mine former blir ikke brødene så høye. 10-15 minutter Brødet er ferdig når det gir en hul lyd når du banker på det
Følg meg gjerne på Facebook. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak. Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet
De er fyldige på smaken, ungene elsker de, og de smaker skikkelig godt. Stek de til de har fått en fin stekeskorpe på hver side (et par minutter) og lag brun saus eventuelt tomatsaus som du etterpå kan legge de i
Varm smør på lav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig. Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter
Dette må være verdens enkleste kake. Ikke når du kan lage en super saftig, sunn og sukkerfri kake, helt fra bunnen, på bare 1-2-3. Stekes i en brødform på 180 grader i 45 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.