herlighvitløksbrødstarter (varm kaldIngredienser. (ca 3 porsjoner)2 terninger med grønnsaksbuljong. Ha i grønnsaksbuljong, vann og erter og kok i ca 3 min. 2 terninger med grønnsaksbuljong
400 - 500 gr frosne grønne erter. 400 - 500 gr frosne grønne erter. Dette er nesten som å lage suppe på en spiker, så få ingredienser og en så nydelig suppe
så her får dere en oppskrift på grønnertesuppe med frisk sitronolje. Fuglene kvitrer, jeg kan såvidt se litt grønne blader på trærne og temperaturen sniker seg sakte men sikkert oppover gradestokken
Denne suppen er rett og slett herlig. 2 terninger med grønnsaksbuljong. Ha i grønnsaksbuljong, vann og erter og kok i ca 3 min. 2 terninger med grønnsaksbuljong
Ertesuppe med trøffelolje Save Print 4 porsjoner. Goodmix Ingredients 1 pk frosne grønne erter, 320 g 1,5 dl vann 0,5 dl fløte 1 ts kyllingfond 1-2 ts eddik med oregano O&CO salt og pepper Trøffelolje eller trøffelsalt O&CO (Kyllingfond kan erstattes med grønnsaksbuljong) Instructions Kok ertene som anvisning på pakke, sil av vannet. 1 pk frosne grønne erter
Serverer herlig, grønnertesuppe. Sånn med grønne erter. -Ertesuppe. Kutt potetene i terninger, ha i gryten med løk sammen med varm grønnsaksbuljong og sitronmelisse
1 terning grønnsaksbuljong. 1 terning grønnsaksbuljong. Enklere enn dette kan det umulig bli. Suppen var ferdig på 7-8 minutter og er veldig billig i tillegg til at den er veldig lett og god
350 gr frosne grønne erterSalt - pepperCreme fraiche til toppingKok grønnsakene i buljongen til de er myke, sammen med litt salt og pepper. 350 gr frosne grønne erter
Så hvordan lage denne herligegrønne suppa. La de kun bli varme slik at de beholder grønn fargen. 4 dl fossne grønne erter. #ertesuppe #hjemmelaget 4 dl
Grønnertesuppe med musserende vin, finnes i utallige variasjoner. Ertesuppe med Champagne. YARPP powered by AdBistroPowered by Grønnertesuppe med musserende vin, finnes i utallige variasjoner
Posted by Torill Anita. Tweet. En ny oppskrift i kategorien vegetarmat. Disse burgerne smaker kjempedeilig og kan spises både til lunch og middag og med det tilbehøret du ønsker
I morgen er det 17. mai. Da liker vi litt ekstra godt til frokost. Denne paien er kjempegod. Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.