Jeg forelsket meg helt i chimichurri etter å ha spist det mye på vår stamsted-restaurant i Estepona i Spania som serverer Argentinsk mat (og verdens beste biff
Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Laget av gelatin og fun-light – med andre ord så velger du smaken helt selv. Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Noen små klumper vil det være men det er helt ok. i dag har jeg hatt en sånn dag. Slik gjør du. Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Jeg trekker et «bursdagsbarn» på den store dagen – som da er lørdag om jeg ikke tar helt feil. Om du allerede har den så kan du jo vinne den til en du er glad i
Mens deigen hever kan du lage klart fyllet. Deretter kan du legge på valgfrie grønnsaker eller frukt – test ut ananas eller banan på, jeg lover at det er godt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.