Dekk til med plastfolie eller lokk. Pensle brødene med vann og strø på litt frø, kjerner og gryn. Kjør blandingen i kjøkkenmaskin i et par minutter på sakte fart
Dekkmed et bakeklede og hev brødene til nesten dobbelt størrelse. Legg de to runde brødene på et brett med bakepapir i hvert sitt hjørne, og det tredje brødet på et annet stekebrett
Jeg har hatt gleden av å bli intervjuet en god del ganger for ulike medier nå, og selv om det ikke alltid føles like komfortabelt eller greit, var det denne gangen veldig hyggelig og praten gikk lett
- rikelig med smør til steking. Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f
Begge er lagd av paprika av den lange og tynnetypen som er knust, blandet med salt og soltørket i en ukes tid til det hele har fått en intens smak og konsistens som tomatpuréen vi er mer kjent med
Hele blandingen inn i kjøleskapet, inn i dusjen, osv, osv. Jeg bruker ikke masse fremmedord og rare helsekostprodukter i oppskriftene mine, men noen dukker det så klart opp også her
Dette er litt frustrerende, for jeg ønsker jo å trene hele kroppen. Når jeg trener armer og skulderparti får jeg ikke til å tøye ordentlig ut, og det ender med at jeg får en helt ekstrem hodepine i et par dager etterpå
) Foroverroterte skuldre er i alle fall når brystmuskulaturen blir så stram at den "drar" skuldrene fremover og dermed får deg til å se lutrygget ut og som at du ikke står rett, selv om du gjør det
Pisk fløten sammen medsukkeret, husk at kremen må ikke piskes for lenge. For å være helt ærlig har jeg null peiling på blogging, men jeg regner med at det kommer seg etterhvert
I en kjøkkenmaskinbollemed eltekrok heller du i tørrgjær, lunkent vann og sukker. Jeg har prøvd litt forskjellige oppskrifter på brioche og er fortsatt på utkikk etter den perfekte oppskriften
Jeg holder også på en en større fotobok som vi skal ha selv, med mer tekst. Det var god kvalitet på bildene, men noen av hudtonene fikk en anelse rødskjær
Jeg har jo veid noe av jeg har spist også, men jeg har hele tiden visst at det er noe jeg vil gjøre i en bestemt periode for å nå mitt mål, så den matvekta er ikke noe som nå noe jeg MÅ bruke i min mathverdag
- rikelig med smør til steking. Stek skivene på middels høy varme i godt med smør til væsken slipper. La dette stå og koke seg inn til en kremet, saftig stuing og server med f
Det går ikke for meg å få ned kolestrolet til der det skal være med kost, på grunn av genfeilen slik at jeg må da gå på kolestrolsenkende for resten av livet
Ha så i sesamfrø, solsikkekjerner og linfrø. -) Men igår så gjorde jeg en liten vri med det jeg hadde oppi, oh my good det er det beste brødet jeg har bakt iallefall, nesten som "vanlig" brød
Maten ble veldig god og det var ikke antydning til noen brent smak i det hele tatt. Siden jeg ville se hva maskinen var god for dumpet jeg oppi eggehvitepulver og creme fraiche, noe som normalt er den verst tenkelige kombinasjonen om man skal få ut klumpene - og hele grunnen til at jeg gjorde det
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.