Sikt hvetemelet sammen med natron, bakepulver, kanel og vaniljesukker. Dekk eventuelt over kaken med et stykke aluminiumsfolie på slutten av steketiden for å unngå at kaken blir for mørk på toppen
2 egg 60 gram lys Atkins sjokolade HER 25 gram smør 2 ss sukrin gold eller honning 1 ss kakao 4 dråper stevia med vanilje HER eller 1/4 ts vaniljepulver HER 1/4 ts salt Slik gjør du. Sett ovnen på 180 grader varmluft Smelt smør og sjokolade på lav varme Rør sammen egg, kakao, vanilje, søtning og salt Rør inn smør og sjokolade Ha røren i en vanlig brødform dekt med bakepapir Stekes i 25 minutter Avkjøl Produktene jeg har linket til over er fra Frem til 30/10 får du 15% på alle kjøp på soma
Server med frukt eller bær og biter med mørk sjokolade. Sjokolademousse er perfekt å lage når du har eggekviter til overs, eller berre har lyst på nåke godt
Kakebunnen blir på en måte som et «sukkerbrød», men med mye mer fylde og smak. For ekstra jevn steking kan du tilsette en stor ts med SP etter at du har pisket inn eggene
- Ha kjøtt/bein i en gryte, fyll opp med kaldt vann og kok sakte opp. - Hvis du må supplere med vann, ha kokende vann oppi gryta - kokeprosessen må ikke stoppe opp
Nå for tiden er kraftbasert mat umoderne og i ferd med å forsvinne fra norske menyer til fordel for fettbasert eller karbohydrat rik kost, og i form av buljongpulver og posemat fra Knorr og Toro
En nydelig dessert som smaker som fløyel på tungen og med en klatt pikant ingefærkrem. Er du ikke så glad i ingefær, kan du servere sjokolademoussen med friske bær eller bare en kremklatt
Toppingen smøres over hele kaken, pynt ev med nonstop, seigmenn eller andre favoritter. Hell alt opp i en bolle og miks sammen med kjøkkenmaskin/miksmasterStekes på 150 grader i 30 minutter
Gryten med lokk gis et oppkok og står under trykk i 30 minutter, avkjøles til trykket er ute, så tas aromatene oppi gryten i 30 minutter før kraften siles og behandles videre på vanlig måte
lag en klumpfri jevning av mel som piskes med kald veske. Smak til med evt mer salt. Rør mel med litt av den kalde melken til du får en klumpfri jevning
Legg kjøttet sammen med grønnsaker, poteter og kruspersille i kjelen. Smak til med salt og pepper. Dryss over grovhakket kruspersille og server lapskausen med flatbrød og rørte tyttebær
Pynt med hvit melisglasur og strø over kokos blandet med gul konditorfarge. 1. Sikt hvetemel, vaniljesukker og bakepulver i en skål, bland inn sukker og raspet gulrot
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.