Å lage sin egen, heimelagapesto er utrulig raskt og enkelt. Av en eller anna grunn så har eg alltid kjøpt grønn pesto, men kunne ikkje lenger spise den når eg fekk melkeintoleranse (parmesan)
Ramsløk er jo i vinden som aldri før, og i den sammenheng tenkte jeg at jeg skulle ta det jeg hadde igjen etter en ramsløk burger og lage en pesto med litt norske ingredienser (eller nesten iallefall)
Sukkerfri, heimelaga smil sjokolade. Publisert 26. 03. 2015 kl. 13. 01Kategori. Snacks. Kommentarer(0). Hei. Det er torsdag og helga, for å ikkje snakke om påska nærmer seg fort
Pesto er en italiensk saus. En av de vanligste variantene, den genovesiske pestoen, består av basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og like deler av ostene parmesan og pecorino
Lagde deilig Pesto stjerne/krans på fredag, under finner dere oppskriften. pesto etter ønske (du kan lage din egen, jeg brukte Pesto alla Genovese for lettvints skyld)
Når eg starta på kokkelinja for noken år siden smakte eg for første gang ekte, heimelaga fiskegrateng - og etter det har eg ikkje rørt den fra frysedisken
Gjennom de siste årene har jeg laget veldig mye pesto selv, både på jobb og hjemme, og grunnen til at jeg er så glad i dette enkle og supergode tilbehøret, er at det er lett å lage, det passer til nesten alt og det er kjempegodt
Dessverre så inneholder sweet chillisaus fra butikken ekstremt store mengder med sukker, så når eg lagde vårruller til middag her ein dag fant eg ut at eg skulle lage en heimelaga og sunn variant
In the meantime, prepare pesto. Serve warm with additional pesto on the side, and garnish generously with additional parsley, pine nuts, and vegan parmesan cheese
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.