1 år
går veldig fort synes ikke det er lenge siden vi var i januar, januar ,feb,mars går veldig fort.Januar er en månde som går altfor fort.Men når tiden går fort betyr det bare at man trives der man bor eller er,vedlig godt tegn på det.Har snart bodd her i hmmm 5 år ca.Skjønner ikke hvor tiden er blitt av me den har gått.Nå som vi kommer i desember er det flest branner mener jeg,så oppforderer alle til å va forsiktig med lys og stearinlys og andre ting som kan lage branner.Er spent i år hvor mange branner det kan bli i desember,håper det ikke blir noen men som man har sett dem andre årene blir det litt. Er folk for sløvete med å passe på stearinlys andre ting som kan lage branner tru? Ja det trur jeg. Ikke noe artig og miste heimen sin i jula. Dere får ha en fin dag videre så kommer e tilbake senere :-)
Det blir mange store og små selskabeligheter i desember. Det er viktig å ikke bli lei julematen før jul, så da kan man jo kanskje servere julemat som “juletapas”
200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost. Settes i ovnen på 200grader i 15-20minutter. IDag blir det hjemmelaget fiskegrateng med poteter og gullerøtter 200g Pølser, 2 poser potetstappe, 1 vårløk, 1/2 boks erter, salt, pepper, 1/2 boks mais og strøkarving/revet ost
2 hardkokte eggeplommer, 2 eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, 1 eggevitte til pensling, perlesukker. Pakk inn i plast og sett i kjøleskapet i 1 time. Settes i ovnen p 180 grader i ca 10 minutter. 2 hardkokte eggeplommer, 2 eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, 1 eggevitte til pensling, perlesukker
Håper dere hadde en strålande nyttårsfeiring i går. Nytt år og ny måned, før eg starter å dele nye, spennande oppskrifter må vi sjølvsagt ha oppsummering fra måneden som har gått, nemlig desember
Hei. 21. 10. 2015 kl. 12. Jeg var jo nettopp i USA og der var det pyntet og gjort klart til Halloween allerede 1. 1 Hokkaidogresskar (jeg syns dette egner seg bra ettersom det ikke er for stort). 150 g gresskarkjøtt. 1/2 gul løk. Tilsett de øvrige grønnsakene, vann og krydder og la det koke til det er mørt, rundt 15 minutter. 1 hardkokt egg delt i 2. Ta ut plommen og bland den med 1 ts sennep og litt presset sitron. 1 ts bakepulver. 1 ss klarnet smør. Brødene stekes på 180 grader i ca. 21. 10. 2015 kl. 12. Tips en venn 21. 10. 2015 kl. 12. 21. 10. 2015 kl. 12
Hei. Håper jeg har inspirert til noe dere får lyst til å lage denne uka. DESEMBER TAPAS. Fredag og siste dagen med desember tapas fra meg og i dag deler jeg noe smått og godt jeg har hatt på bloggen tidligere
30 til 15. I morgen er det opp før klokka 06, til SATS for ukas siste økt i BLAB, på jobb fra 08-15. 30 også skal jeg ha med meg lillegull på SATS klokka 17. 15
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.