Jeg MÅ bare minne dere på denne oppskriften igjen,detteer så enkelt, og SÅ godt. Denne gang servert med flintstek, stekt i ovn,ris, rå løk og ovnstekt gulrot og pastinakk
Den ersuper enkel å lage, å imponerer alltid stort, deter kun et minus med den, den er faktisk så god at det nesten aldri blir igjenn en liten rest til etter selskapet
Herer himmelen knallblå, sola varmer og fuglene kvitrer som baredet. Dessverre har jeg fått med meg at ikke alle rundt om i landeter like heldige som oss da
) Herer i alle fall enda en oppskrift med det magiske pulveret, for hva passer vel bedre enn sjokoladeegg med deilig melkekrem nå som detbareer en knapp uke igjen til påske
Å inkludereplantebaserteproduktermer og mer inn i kostholdet, er et naturlig valg for meg og med flereplantebasertealternativer til drikker, yoghurt og fløte som er nå kommet i markedet, synes jeg at deter bra å få en variasjon i kostholdet med disse fine produktene
Blir helt slapp bare av å tenke på det, men vet at alt føles bedre etter en god natts søvn. Nå har jeg forresten klart meg uten sukker hele uka og er utrolig glad for det
Detteer ikke baresommermat, men passer flott en kald høstkveld også J. Ja da er jeg tilbake med matoverskudd, tenkte jeg skulle dele et par av oppskriftene fra Hjemmekokklauget
Riktig nok også forferdelig kaldt, så deterbare å kle seg. - Et par Celsius energidrikker med sitron og limeetter å ha hørt meg rundt fikk jeg beskjed om at dette var den beste smaken- Lett yoghurt- Riskaker i forskjellige smaker- Lettsaltede riskaker- Swebar med pepperkakesmak- Sjokolade søtet med stevia i forskjellige smaker- Light philadelphia- Lett ristet og saltet nøttemiks- Tørkede bær og nøttemiks- Licorise tyggis- Frossen supermix (frosne bær og gojibær)I og med at vi kom oss så tidlig avgårde, var vi også tidlig hjemme
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.