Havrepai med tyttebær Med det sommerlige innlegget sist passer det kanskje å gå over til høstdesserter. Bærsesongen er jo for lengst i gang Café Lemonia
Smuldrepaikake med Blåbær, Bringebær og Havregryn / Crumble Pie-Cake with Blueberries, Raspberries and Oatmeal LIKE KAKEMILLA ON FACEBOOK HERE English version along with NorwegianNorsk. (English below)Dette er en PAKE Kakemilla
Havrepai med blåbær Smør en ildfast form (firkantet på ca 15x25 cm (se bildet) eller 20x20 cm eller rund form som er 24-26 cm i diameter) detsoteliv.no
Havrepai med tyttebær Pisk smør og sukker til smørkrem. Pisk inn egget. Bland i de tørre ingrediensene til en tykk deig. Trykk 2/3 av deigen utover i en smurt paiform (ca 26 cm i diameter) detsoteliv.no
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.