Jeg lagde dem så og si hver dag for en liten stund siden. (Nå er det imidlertid banana cookie dough som står på menyen – ikke spesielt bloggvennlig å ta bilde av, men si ifra om dere vil ha oppskrift)
Endelig en sunn frokost som begge krapylene også liker. Da jeg var i Norge nettopp var jeg på seminar på Atlantis, og naturlig nok ble der prat om sunn mat
Siden det er lørdag tenkte jeg også at det var fint å dele en god oppskrift med dere som både metter godt, smaker nydelig i tillegg som den inneholder både rikelig med proteiner og karbohydrater
Mange av oppskriftene jeg fant hadde så mange ingredienser og jeg liker, og tenke at. Har søkt en del på nettet etter en god oppskrift på lavkarbo havrelapper på nettet, men
Lapper er og blir en gjenganger på mitt kjøkken. Det er veldig enkelt å lage noen skikkelig sunne og gode lapper, og samtidig er de litt mer stas å spise enn et par kjedelige brødskiver
Disse ble en hit, både på instagram og blant kjente ellers. En dag tidligere denne uka la jeg ut bilde av noen havrelapper jeg hadde laget til lunsj på instagram
Til lunsj i dag lagte jeg meg noen utrolig gode og lettvinte lapper. Havrelappene toppet jeg med varme skogsbær, frisk bringebær og karamelliserte valnøtter
I dag ble det en liten styrkeøkt på meg også. Fremgangsmåte Skjær kylling i mindre biter og stek sammen med krydder, finhakket chili og hvitløk, grovhakket rødløk og paprika
Ellers ble dagens styrkeøkt slik. Hei og god fredag. De første jeg lagde for en del år siden ble så populære at de fikk sin plass i den første boka mi, og ikke minst ble laget sammen med Wenche på God Morgen Norge i sin tid
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.