Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, gulost, brunost eller sirup. De er like fine å spise til lunsj som til kveldsmat, og med dette triste været ute er det ekstra hyggelig å lage noe godt inne
Havrelapper. 01. 06. 2016kl. 08. 35 i. frokost/lunsj/kvelds. Én kommentar. Disse er eventyrlig gode. D passer veldig godt til en bedre frokost, lunsj eller kvelds
En av mine medstudenter fortalte at hun lager pannekaker av cottage cheese, egg og havregryn og det bestemte jeg meg for å prøve med en gang jeg kom tilbake til Hellas
«det enkle, er ofte det beste», og må si jeg ble superfornøyd med havrelappene mine. Har søkt en del på nettet etter en god oppskrift på lavkarbo havrelapper på nettet, men
Egg har tidligere hatt dårlig rykte på seg med tanke på kolesterol-innholdet, men med mindre du har veldig høyt kolesterol er ikke egg noe du trenger å fjerne fra kosten din
Nå tenkte jeg å dele den superenkle oppskriften med dere. En dag tidligere denne uka la jeg ut bilde av noen havrelapper jeg hadde laget til lunsj på instagram
Havrelappene toppet jeg med varme skogsbær, frisk bringebær og karamelliserte valnøtter. Med andre ord et søtt men friskt måltid som metter godt og får smilet fram
I dag ble det derfor havrelapper,men på en litt ny måte. Hjemme på kjøkkenet til mamma og pappa finnes det bare vanlige ingredienser, med andre ord ikke så mye iherb
Søndag betyr chill morgen her i huset, og til frokost i dag tenkte jeg å overraske guttene med litt pannekaker servert med varme bær, kesam og syltetøy
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.