Noen spiser med smør og sukrin på, andre med syltetøy, gulost, brunost eller sirup. De er like fine å spise til lunsj som til kveldsmat, og med dette triste været ute er det ekstra hyggelig å lage noe godt inne
Havrelapper. 01. 06. 2016kl. 08. 35 i. frokost/lunsj/kvelds. Én kommentar. Disse er eventyrlig gode. D passer veldig godt til en bedre frokost, lunsj eller kvelds
En av mine medstudenter fortalte at hun lager pannekaker av cottage cheese, egg og havregryn og det bestemte jeg meg for å prøve med en gang jeg kom tilbake til Hellas
Siden vi hadde en plate med sjokolade og glutenfrie Mariekjeks ble det å lage disse. Bryt sjokoladeplaten i mindre biter og ha i en bolle sammen medmargarin og sirup
«det enkle, er ofte det beste», og må si jeg ble superfornøyd med havrelappene mine. Har søkt en del på nettet etter en god oppskrift på lavkarbo havrelapper på nettet, men
Egg har tidligere hatt dårlig rykte på seg med tanke på kolesterol-innholdet, men med mindre du har veldig høyt kolesterol er ikke egg noe du trenger å fjerne fra kosten din
Nå tenkte jeg å dele den superenkle oppskriften med dere. En dag tidligere denne uka la jeg ut bilde av noen havrelapper jeg hadde laget til lunsj på instagram
Havrelappene toppet jeg med varme skogsbær, frisk bringebær og karamelliserte valnøtter. Med andre ord et søtt men friskt måltid som metter godt og får smilet fram
Tyggiskaken med snørrkonsistens er et godt eksempel på mine evner på denne fronten. Skuldrene senkes og jeg begynner å småpludre med deigen som blir til de yndigste muffins, sveler og andre søte godsaker
– Det er vel normal høflighet å ta med noe bakverk når man først skal i møte, tenkte jeg. Deilige nystekte kjeks med sprø skorpe, seig midte og god sjokolade
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.