La maskinen gå minst 8 minutter, til du har en spenstig deig,den må ikke bli for tørr, heller litt klisset,da kli-typene suger til seg væte når den hever. Hev den under dekke, alt fra 1 - 3 timer, eller lengre. Ha brødet i en form og etterhev under plast og håndkle i ca 30-40 minutter. Ha brødet i en form og etterhev under plast og håndkle i ca 30-40 minutter Sprut med vann og stek på 250* i 10 minutter, deretter 30 minutter på ca 200*Avkjøl på rist, uten form
Det er fleire fordelar med å la deigen langheve. Langheving er med andre ord veldig pratisk også. Baksten blir meir saftig, får kraftigare smak og luftigare konsistens
Starter 2013 med oppskriften på baguetttene som vi serverte til forretten på nyttårsaften, langhevede og luftige baguetter som ble kjempegode. Stekes midt i ovnen ved 230 grader i 15 - 20 minutter
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.