) Dette er sprø flak med havregrynog karamellpletter. Nå er det full produksjon til Julemarked igjen, og i den anledning har jeg også laget en ny type cookies
Du kan variere innholdet med f eks solsikkefrø, gresskarfrø, rosiner e. (ca 14 stk, disse er egnet for å fryse ned hvis ønskelig)85 g usaltet smør75 g brunt sukker1 ts vaniljeekstrakt30 g linfrø30 g sesamfrøønskelig mengde Goji bær50 g hvetemel75 g små havregryn1/4 ts natron1/2 ts saltSett ovnen på 175 graderMiks først smør og brunt sukker til en luftig masseHa i resten av ingrediensene i bollen og miks godt sammen med elektrisk mikser Form små kjeks og legg dem på bakepapir på stekebrettStekes i ca 15 minutterSunne, gode kjeks. 75 g små havregryn
Sjokolade oghavregrynCookies. Ha i vann, og til sist hakket sjokolade oghavregryn. Litt kos i høstmørket må vi ha,og en eller to av disse sammen med en kopp kakao under pleddet,ja det gjør seg det, på en hustrig dag
Ha så i rosinerog kakaobiter som du folder inn i deigen. Hadde igjen litt mandel pulp etter å ha laget melk og tenkte jeg kunne bruke restene i en god cookie
Disse er typisk gresk bakverk bakt med olivenolje og konjakk, fylt med rosiner, mandler og krydder. This is typical Greek cookies, made with olive oil and cognac, filled with raisins, almonds and spices
Store, myke cookies – sukkerfrie og med litt mer fiber og protein. Det var vel min store last de siste ukene av svangerskapet mitt, og jeg har nytt dem til det fulle – og da mener jeg de ekte fra butikken altså
Hei kjære lesere ♥ Håper dere hadde en fin helg og at dere har kos dere masse. Dagens fristelse er brownie cookies with peanut butter frosting, spesielt for alle sjokolade elskere der ute
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.