bland havregryn og hvetemel i sammen. Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn. 2 dl havremel. 1,2 dl små (lettkokte) havregryn
Bland havregryn,olje og salt i en bolle, bland godt, ha det over på et bakepapir på en stekeplate. I en bolle tilsetter du ricecrisp,bakepulver, kvernet hasselnøtter, sjokolade og havregrynene
1 egg 2 ss mager kesam 30 g havregryn (lettkokte) 15 g fibra fullkorns hvetemel (eller annet valgfritt mel) 1 ts bakepulver 1 ts sukrin+ (eller annen søtning) En skvett extra lett melk Kanel og kardemomme etter ønske
Save Recipe Print Du trenger 4 dl finsiktet rugmel 2 dl havremel 5 dl hvetemel 1,2 dl små (lettkokte) havregryn 1 ts salt 50 gram mykt smør 2 ss honning 2,5 dl melk 2,5 dl vann 1 pose tørrgjær eller 50 g fersk gjær. Slik gjør du Ha tørrgjør i en stor bolle bland havregryn og hvetemel i sammen Bland rugmel og havremel i sammen og tilsett saltet, bland godt Ha melk og vann i en gryte og varm opp til rundt 40 grader Ha så væsken over gjæren og rør godt med en gaffel så alle klumpene løser seg opp
Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallows and pistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiske bake-bok
Da passer det ekstra godt med noen deilige havre cookies. 2,5 dl havregryn malt til havremel 4 ss sukrin gold 1 ts bakepulver 1 ts salt 1 egg 50 gram smeltet smør 40 gram mørk sjokolade Slik gjør du. 2,5 dl havregryn
Blanda socker, havregryn, kokos, vaniljsocker och mjöl i en skål. 3 dl havregryn. 3 dl havregryn. Baka med godis är uppskattat och de här kakorna är dessutom hur enkla som helst att röra ihop
Disse deilige Caramel Crunch Candy er av de beste godteri jeg vet, for hver bit du tar sier det “crunch”, og i midten er det en deilig hjemmelaget fudge karamell dekket med sjokolade, så dekket med crispy rice cereal og så dyppet i deilig sjokolade igjen
I går prøvde jeg med frem til en ny variant av havrevafler, som ble veldig vellykket. Det endte ikke opp med å bli havrevafler egentlig, mer havre-linfrø og nøttevafler
Bland mel, havregryn, sukker og bakepulver i en bolle. 210 g spelt210 g havregryn90 g sukker55 g brunt sukker2 ts bakepulver145 g smør55 g lys sirup½ dl vann110 g rosiner75 g tørkede tranebær. 210 g havregryn
Dette brødet er som vanlig bakt med spelt, men i tillegg er det havre og maismel i det, maismelet gjør brødet gyllent og fint, og havren gjør det saftig
3 ts kaffepulver175 g smør175 g sukker3 egg175 g hvetemel2 ts bakepulver2 eggehviter100 g sukker25 g hakkede valnøtter100 g smør50 g melis3 ss melisRør kaffepulveret ut i 3 ss kokende vann
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.