Kaken vil “sette” seg i kjøleskapet og den myke kjernen vil være med på å gjøre kaken saftig og god. Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Foreninga arbeider for å promotere kaka, men også for å sette fokus på verdiskaping i distrikter. Oppskriften på kongekake ble modifisert, blant annet med færre mandler, som var en dyr vare
Jeg lagde en utrolig god focaccia som var luftig og god på smak. Det jeg har gjort er å lage min egen vri på litt forskjellige oppskrifter som var på nettet
De er fyldige på smaken, ungene elsker de, og de smaker skikkelig godt. Jørgen bruker en del smør i panna slik at han kan få noe kraft han kan helle oppi sausen etterpå
Promise you utkonkurrerer både TORO på smak og tid. Plomme og smør skal ha samme temp. Så enkelt lager du verdens beste bernaisesaus helt fra bunnen av
Chia-pudding har jeg prøvd før, og synes det smakte. Å blande frøene med kokosmelk, og toppe med bringebær med stjerneanis og sukrin gold utgjorde hele forskjellen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.