Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duhar lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Harduprøvd det før. Jeg harprøvd det ut og dommen er. Dermed hardu to muligheter. Det har seg sånn at kikerter og bønner som har kokt i vann gir fra seg proteiner, stivelse og andre materialer som har tilsvarende egenskaper som eggehvite
Da blir de myke, men dersom du ønsker dem hardere kan de stå noen ekstra minutter. Du trenger. Jeg har titten en del i boken til Kristine Weber, og jeg er så glad for at jeg har invistert i denne boken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.