Jeg har hatt min i noen måneder og er superfornøyd. Du kan putte flere grønnsaker, ris,poteter - ja hva som helst oppi -sånn at maten hadde vært serveringsklar nå, men denne gangen valgte jeg å lage tilbehøret ved siden av som ble kålrotstappe og kokte poteter
Dette synes jeg er svært synd. Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Her hardu en enkel oppskrift. Spiser du nok fisk. Slik gjør du. Bruk det tilbehøret du selv måtte ønske. Den er ferdig etter ca 15 minutter, alt etter som hvilken ovn man har
Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Må vel prøve det neste gang på en mindre porsjon. Potetkaker kan brukes til så mangt, på Østlandet har de vært flinkere til å holde denne tradisjonen levende
Deretter hardu i noen dråper hvitvinseddik, litt sukker og litt salt. Denne gangen snakker jeg om den retten som heter "Ferskt kjøtt, suppe og sursøt løksaus"
Rasper du parmesan over, så nærmer man seg himmelske tilstander. DEN HAR EN SØTLIG ANISSMAK. Nydelig til fisk av alle slag, men jeg har og brukt den til kalkun og kylling
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.