Disse muffinsbrødene smaker godt til spekemat eller ost, og er godt følge til supper og salater. Det finnes ikke gjær i dem, noe som gjør produksjonstiden behagelig kort
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duhar lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
Og jeg hartillatelsetil å fortelle om dette her i bloggen. Men har man noen grønnsaksrester så blir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfolie med litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Bodde denne gangen på hotelrom uten mulighet til å lage mat, det er greit for noen dager, men da lengter jeg alltid litt hjem til mitt eget kjøkken så jeg kan lage meg det jeg har lyst på
Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Om du allerede har den så kan du jo vinne den til en du er glad i. Det er ikke til å legge skjul på at fitness har betydd mye for meg disse årene, men mat har alltid vært min store lidenskap – og det er her jeg ønsker å sette fokuset mitt videre
Det har seg sånn at kikerter og bønner som har kokt i vann gir fra seg proteiner, stivelse og andre materialer som hartilsvarende egenskaper som eggehvite
Hardu potetstappe til overs etter middagen, kan dette også brukes til å lage potetkaker. Potetkaker kan brukes til så mangt, på Østlandet har de vært flinkere til å holde denne tradisjonen levende
Da blir de myke, men dersom du ønsker dem hardere kan de stå noen ekstra minutter. Du trenger. Jeg har titten en del i boken til Kristine Weber, og jeg er så glad for at jeg har invistert i denne boken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.