Dette er en oppskrift jeg har lånt fra Danmark, og rigget til slik jeg liker den. Så ligger de der da, de halvbrune bananene man ikke har lyst til å spise
Det er bare å kutte opp grønnsaker, kjøtt eller hva du måtte ønske , krydre , helle på litt væske , så er det bare å finne på alt duhar lyst til i x antall timer og når du er ferdig med det så er middagen klar
I mangel av en italiensk storhusholdning er baksten utmerket å glede norsk familie og venner med, bruke som hyggelige vertinnegaver eller bare fryse ned for å få en kjapp gjenoppliving i vanlig komfyr når det måtte passe
(Rik på kalsium og B-vitaminer) Det finnes mange yoghurtvarianter der ute, og Skyr Mini er et godt og sunnere alternativ enn mange andre yoghurtvarianter du finner i butikkene
Så har jeg bloggen- andre sosiale media som skal oppdateres, middag som skal forberedes, leilighet som burde ryddes og shines til datteren vår får besøk i helga… and the list keeps going
Dethar seg sånn at kikerter og bønner som har kokt i vann gir fra seg proteiner, stivelse og andre materialer som hartilsvarende egenskaper som eggehvite
Hardu potetstappe til overs etter middagen, kan dette også brukes til å lage potetkaker. Potetkaker kan brukes til så mangt, på Østlandethar de vært flinkere til å holde denne tradisjonen levende
Tilsett et par bokser med hakkede tomater og litt tomatpuré og la det tykne til en kjøttsaus. Bland alle tørrvarene, rør ut tørrgjær i lunkent vann og tilsett olje
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.