Det er problemer med kameraet mitt for tiden, så jeg bruker nå det jeg har liggende av bilder. Heldigvis har jeg mye forskjellig, som denne digge, supersunne burgeren jeg har laget mange ganger
Det er kanskje rett og rimelig at jeg legger ut oppskriften på hamburgerbrød jeg helst bruker (som en slags del 2 fra forrige blogginnlegg) siden jeg ikke er fan av fabrikkproduserte ting der hovedingrediensene er hvetemel og sukker
Denne oppskriften fant jeg på den fine bloggen Lilalife. Det tar bare noen få minutter å mikse sammen røren og de kan derfor lett lages mens resten av maten tilberedes
Hvem er klar for helgen og litt ekstra helgekos. Her er mitt bidrag til litt ekstra nytelse rundt middagsbordet, for jeg takker i hvert fall ikke nei til en slik middag som dette
Hjemmelaget hamburgerbrød. 28. 11. 2014 kl. 08. 56 i. Brød. 2 kommentarer. Personlig er jeg ikke så veldig glad i de vanlige industriproduserte hamburgerbrødene
Ha mel, salt og sukker i en bolle. Mål opp melk og vann i et litermål. Om væsken er kaldt går det helt fint, men unngå temperaturer over 20 grader siden den likevel vil øke ved elting
Ha alle ingrediensene utenom smøret i en bolle og elt denne i kjøkkenmaskinen i ca 8-10 minutter. Jeg bruker relativt lav hastighet her siden den skal gå såpass lenge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.