Disse forsvinner alltid raskt. -)(32 stk)1 liter hvetemel1 ts salt5 ts bakepulver100 g smør3 dl revet ost1 boks lettrømme2 dl melkca 200 g kokt skinke i terningerlitt strimlet purrerevet ostSmuldre smøret i mel blandet med salt og bakepulver
16 Horn45 g margarin3 dl melk35 g gjær3/4 ts salt1 ss sukkerca 400 g hvetemel (for å lage litt grovere horn, lar jeg 1/3 del være sammalt hvete fin)Jeg tripler gjerne oppskriften, så får jeg en god porsjon i frysen. 3/4 ts salt. 1/3 del være sammalt hvete fin
Ta bort lokket/folien mot slutten av steketiden slik at overflaten blir lett brunet. En saftig hamburgerrygg som passer perfekt med cajunris og en frisk salat
I dag hadde vi ost og skinkehorn til "lunsj" kl 16. 16 stk45 g margarin3 dl melk35 g gjær (jeg brukte en pakke tørrgjær)3/4 ts salt1 ss sukkerca 400 g hvetemel (jeg brukte ca 140g sammalt hvete fin)Lages som vanlig gjærdeig
Jeg takket ham pent, hvorpå han svarte med et smil. 1/2 plate smørk sjokolade (70%). Disse kjeksene eller cookies som de sikkert heter på godt populær-norsk, ble faktisk veldig gode
Jo, at vi har muligheten til å velge å tro på Jesus og ha en personlig relasjon med ham. 70 grader celcius for en medium/well done stekt stek. 6-7 timer (pluss/minus)). Ukemeny 13/2017. Ukemeny 12/2017. Ukemeny 11/2017. Ukemeny 10/2017. Ukemeny 9/2017. Ukemeny 8/2017
Jeg husker mellomste storebror hadde snakket om disse smakfulle kryddrede brødene (dette var før det ble vanlig i dagligvarebutikkene) og en dag hadde ham med seg hjem
Jeg håper den blå vil passe også til høsten, og holde ham god og varm. Jeg fikk litt garn til overs da jeg strikket genser til meg selv i høst, så jeg prøvde meg på en liten genser til mini
Min kjære sa den var fantastisk god og at den minnet ham om ovnsbakt leverpostei som jeg har nektet å ha i hus siden vi møttes for leeeenge siden, så da er det jo lykke
Lyder sloknet før jeg fikk begynt på middagen, så det ble en enkel kveldsmat på ham. 1/2 pakke bogskinke (siden den var på tilbud igår. )4 egg1/2løk1/2 purre i ringer1/2 brokkoli1 liten paprika3 dl melk1/2 beger cottage cheeselitt revet ostsalt & pepperSurr løken i olje til den er blank. 1/2 pakke bogskinke. 1/2 løk. 1/2 purre i ringer. 1/2 brokkoli
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.