Men har man noen grønnsaksrester såblir dem gode om dem deles opp i passe biter og stekes i aluminiumsform eller pakkes inn i aluminiumsfoliemed litt olje eller en smørklatt og varmes på grillen
Skjær opp resten av ingrediensene og hell over bortsett fra brokkoli. Slå av varmen og legg over noen fine buketter med brokkoli og la de få dampe i noenfåminuttertil de harblitt myke
Om dette er så veldig nødvendig når jeg klager over at jeg ligger litt etter skjema kan man jo spørre seg, men fra fredag og utover blir en av de travleste ukene i hele mitt liv tror jeg – det er knapt så jeg rekker å spise og sove, så dette er nok helt på sin plass
Tilsett et par bokser med hakkede tomater og litt tomatpuré og la det tykne til en kjøttsaus. Bland alle tørrvarene, rør ut tørrgjær i lunkent vann og tilsett olje
Prøv deg framå se hva du liker best. Dessuten er rosiner enkelt åfå tak i og man trenger ikke tråle spesialbutikker eller bestillefra det store iHerb-land
I dag fårdu en oppskrift fra Rawfoodboken, Indisk Curry medBlomkålris. Hardu en ferdig curryblanding i skapet, kan du bruke det i stedet for alle de andre, men behold hvitløk, chili og fersk koriander minimum, smak den til etter din gane
Naan brød servert sammen med Butter Chicken- min indiske favorittrett. Tilsett lunken vann, yoghurt, egg, og smøret (sørg for at alt det våtehar lunken temperatur- bland alt sammen)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.