Plommene skal stekes i ovnen til de er møre, mellom 15-20 min. Victoria plommer fra bondes marked på lørdag og passer perfekt som høst dessert til helgen
Litt havregryn om du vil. Smuldrekake - denne lager du på et øyeblikk. Skrell - og del opp 6 norske epler og legg i bunn av formen. Stekes i 220 grader, nederste rille i ovnen i ca 20 minutter - eller til kaken har en gyllenbrun farge
Dette bilde tok en venn av selskabelig, det er jo både vakkert, nyttig og godt. La dem koke sammen med støtte kavringer og rødvinen under lokk til de er så møre at de kan moses gjennom en sikt
Neste helg før jeg prøve meg på en annen variant av vårulla. -). Noen bilder fra vårrull prosjektet. -). -)Det ble egentlig ganske så bra men du får døm selv når du ser bildan hehe
- Marte . Å, jeg blir så rørt av å tenke på alle de små spente som i dag har gjennomført sin aller første dag, og for ikke å tenkte på alle stolte foreldre
Oppskriften har jeg fått av min amerikanske venninne Christy, denne oppskriften er egentlig på gresskarbrød, men i dag fikk jeg lyst til å prøve å lage det som muffins, og det ble kjempegodt, og gikk enda raskere å lage
NÅ litt bilder fra dagens. Å holde kurs er noe av det morsomste jeg vet. Søt uten sukker- kursdag. Sjokolademuffins med rørte bringebær, med et hint av vanilje og lakris
HØST. Ja med stooore bokstaver og utropstegn, for jeg er så glad i høsten. Det fine med flere av disse kreativitetene er at de krever litt utetid først, for her bruker vi mange av skogens materialer, kongler, kvister og blader blandt annet
Jeg aner ikke hvem opphavsmann Kalle er - oppskriften er nok skrevet av fra et ukeblad i sin tid. Dermed ble det varm eplekake med vaniljekrem til ettermiddagskaffen - aldeles uten at jeg løftet en finger
og tenk, jeg tørker en maskin med håndkler i tørketrommelen- ja får ute tørker det hvertfall ikke. Ettersom det er innedag i dag har det blitt en del rydding og den nye støvsugeren jeg fikk av svigers til bursdagen min har virkelig fått kjørt seg
1-2 kg lammekjøtt av suppekvalitet. kraft og la det koke i 1,5-3 timer eller til kjøttet løsner fra bena. 1 sellerirot 1-2 kg lammekjøtt av suppekvalitet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.