10 dager
etter og heretter skal jeg få en ny infusjon hver 3. måned til jeg totalt har fått 6 infusjoner. Om jeg har fått virkestoff eller placebo er det ingen som vet før alle som deltar har fått alle sine infusjoner, men jeg våger å si det høyt allerede nå for jeg kjenner det nesten ned på cellenivå
2011 og
alvorlig ME
3 årene
Det er nå
10 uker
siden jeg fikk første infusjon
8 uker
siden kunne jeg for første gang stå oppreist mens jeg bakte polarbrød, en aktivitet jeg av og til har gjort de siste årene, men som jeg alltid har angret på fordi det ble for slitsomt. Så det var litt overraskende at
7 uker
siden var jeg så inderlig stolt over å ha gått
800 meter
i skogen, hvor jeg halvveis i løypa satt på en stein og kjente meg uendelig lykkelig fordi beina bar meg og for at jeg fikk den stunden i skogen
3 kilometer
totalt og en lengre pause halvveis med pølser på termos. Jeg fikk vondt i halsen etterpå, men ingen andre symptomer. Av alle ting rundvasket jeg også kjøkkenet den uken. Og jeg begynte å lese bøker igjen.
4 uker
siden besøkte jeg min beste venninne, jeg kjørte selv, stoppet på veien for å kjøpe blomster og etter det klarte jeg ikke å stoppe å smile. Jeg fikk servert mat, satt oppreist hele tiden, pratet og lo. Hun smilte fornøyd over å vinne scrabbel runden, men det var jeg som løftet armene over hodet og følte meg som en vinner. Jeg ble sliten av besøket og orket litt mindre de neste dagene, men jeg ble ikke syk.
3 dager
etter den siste turen deltok jeg på fagteammøte på jobben min for første gang på tre år
2 uker
siden var jeg med venninnen min på tur til Moss. Vi handlet på ett gartneri før vi gikk tur på Alby. En tur jeg har lengtet til i disse årene jeg har vært syk, den er ikke spesiell lang eller krevende, men å klare bilturen for så å gå eller sitte i rullestol har vært utopi. Nå gikk jeg der, med venninne og barn og følte meg som verdens heldigste. Jeg følte meg så normal, så frisk. Jeg kunne stå i køen til cafen selv, jeg spiste, jeg var i nuet uten smerter eller ubehag. På veien hjem slapp hun meg av hos mormor så jeg kunne hjelpe henne med å bytte gardiner.
Jeg kunne levd lenge på risotto. Om høsten og vinteren lager jeg den på sopp eller gresskar, men når våren nærmer seg, må jeg ha denne, med sitron, rosmarin og asparges
God Lørdag. Er det noe jeg savner i blant så er det brunosten. Særlig når jeg lager vafler. Noen unngår brunost pga laktose, intoleranse mot myse og kasein, eller fordi de er veganere
Påsken er rett rundt hjørnet og lam står på menyen hos mange. Her er oppskriften på en deilig lammestek som garantert gir deg vann i munn og et fantastisk mørt resultat
Hei og en riktig god mandag. Det er så deilig å våkne opp til sol i november. Det er tåke på bakken, rim har satt seg på bilen og det smaker ekstra godt med en sunn og veldig enkel frokost
Denne lettvinne desserten lages på under ti minutter og kan nytes med en gang. Den inneholder ikke sukker og næringsinnholdet per porsjon fra følgende oppskrift er
Nystekte skillingsboller med kanel i svingene og sukker på toppen. Nammis. Når duften av nystekte skillingsboller sprer seg utover blir det liksom alltid litt ekstra folksomt
Få oppskrift på lune og myke sjokoladekjeks. 30. 04. 2016 kl. 18. 44 i. Oppskrifter. 2 kommentarer. I og med at jeg skal få besøk i morgen, så tenkte jeg at jeg måtte lage noe godt så jeg har noe å tilby gjestene
God morgen, håper dere har hatt en fin uke så langt. Framtiden i våre hender har satt opp en liste med sine 10 beste miljøtips, og øverst på listen står det
. Pastinakk og fennikkel er to grønnsaker jeg liker veldig godt. Mange gjør vel i grunnen det. De har begge to en nokså parfymert og søtlig smak – eller aroma, egentlig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.