Gylne laksekuber med frisk grønnsaksblanding, blomkål-krem og Lofoten Hvitvinsaus m/basilikum og sort pepper.
Oppskrifter Archive | Lofoten
Oppskrifter Archive | Lofoten
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Porsjoner
  • 3-4 porsjoner Tidsbruk
  • Ingredienser
  • 2 pk Lofoten Hvitvinsaus med basilikum og sort pepper
  • 6-800 gr laks i kuber på 5-6 cm 300 gr blomkål-/brokkolibuketter
  • 50 gr sukkererter
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 stk blomkålrester
  • ½ lit melk
  • 3 ss olivenolje
  • salt, nymalt svart pepper og sitronsaft til smaking.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.