Mandag 25. Tirsdag 26. Onsdag 27. Torsdag 28. Fredag 29. Posted by Torill Anita. Tweet. Så er vi inne i den siste uken i januar og vi har bare en vintermåned igjen før det blir vår Jeg er fortsatt inne i en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Stek kaken i rund kakeform, 24 cm i diameter, på 180 grader i ca 30 minutter. Ingredienser Bunn 125 g smør 275 g sukker 2 stk egg 250 g hvetemel 2 ts bakepulver 1 ts revet muskatnøtt 1 ts malt kanel eller revet hel kanel 2
24. 2016 - 14. 300 gram mandler 2 ss fibersirup 2-3 ss vann 1 ss smør (kan sløyfes, men gir en fin og blank overflate) Cirka 0,8 dl sukrin gold Eventuelt krydder om du ønsker, for eksempel kanel/vanilje/nellik krydder Legg mandlene på et stekebrett ikledd bakepapir og rist de i ovnen i cirka 5 minutter på 190 grader. 2 ss fibersirup. 2-3 ss vann
Bunnen blir litt høyere eller lavere etter hvor stor kakeform du bruker. Bruker du gelé i pakke, følger du bare anvisningen på pakken men bruker halvparten av vannet
Posted by Torill Anita. Tweet. Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blitt april. April er favorittmåneden min, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Hva man bruker ølet til. november 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8. belgia, Rochefort 8, Ukens øl, Øl 2014 av Vidar Pedersen 2 Kommentarer Ukens øl er det belgiske Rochefort 8
1 – 2 ts Tagatesse. 2. 2 ts Tagatesse. Lavkarbo-pannekaker er en av våre favoritter. De kan serveres på mange forskjellige måter, og være både middagsrett og dessert
-1 fersk mozarellaostSett ovnen på 250 grader. Kok pastaen, men trekk fra 2-3 minutter på koketiden. 12 kr for mozarella, 2-5 kr for pasta, 5-10 kr for tomatsaus. ca 20-25 kr. 12 kr for mozarella,. 2-5 kr for pasta,
Deretter tar du oppi smør og bruker en stavmikser til å få en glatt blanding. Ertestuing 2 porsjoner. Prosjekt "spise-minst-1-fiskemiddag-i-uka" går jo meget problemfritt
For noen herlige navn disse barna får i dag, en fryd å lage kake til de. -) Dette er en sukkerbunn fylt med jordbær og vaniljekrem, trukket med marsipan
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.