Men detvar utrolig godt. (Agurken måtte jeg droppe, for jeg glemte meg litt da jeg laga det. Å hvilke type fett det er snakk og hvor det fettet befinner seg
Dettemå være verdens enkleste pannekake-røre, og samtidig så digge. Stekes på middels-sterk varme, ha tålmodighet og ikke forsøk å snu pannekaken før røra har stivnet på den øvre siden
Til 1 kg brød trenger du. - 235 g revet gulrot- 280 ml lunkent vann- 2 ss solsikkeolje eller rapsolje- 600 g hvetemel- 1 ts salt- 4 ts sukker- 4 ts tørrgjær- en håndfull solsikkefrøBle du fristet
Dettebrødet passer svært godt til suppe og salat. Arbeid til en smidig, men fortsatt litt løs deig. Kalde gulerøtter kjøler ned brødet og gjør at det ikke hever optimalt
Detvar Simen som kom med ideen og siden har vi leget friesene til nesten hvert middagsmåltid. I det siste har jeg og kjæresten min fått skikkelig dilla på søtpotetfries
Det er viktig at det er et lunt, gjerne varmt sted uten trekk. til brødet,. Ta plasten av deigen, hell over kulturmelk og natron og kna dette godt inn i deigen
Dette er godt. Pakk dem godt inn og oppbevar dem i kjøleskapet. roseblader og litt melis til pynt. pannekakeoppskriften, og dette er etter min mening verdens beste
Bland i det smeltede smøret litt etter litt mens du rører, men ikke ta med det hvite bunnfallet. Du trenger en litt vid kjele, og en stekepanne, eller en større kjele med vann
Lag en fordypning i melet og hell i detvåte. Variasjoner. Kanskje får han seg en ny hobby. Når du er klart til å steke brødet heller du deigen så forsiktig du kan over i en brødform ved hjelp av en deigskrape eller slikkepott
For min del blir detogså en god måteå koble av fra en travel hverdag på. Forandra littpå ingrediensene etter hva jeg fant i kjøkkenskapene mine, og blåbærmuffinsene ble skikkelig saftig og gode
men si at detvarlittmorsomt da. Og hva vardet som varsåmorsomt og meningsløst. Blir det enklere. Husker dere at jeg kun hadde appelsinsaft igjen til muffins fordi kjøttet og skallet allerede var brukt til noe annet
Men det er litt vanskeligere åfå tak i torskehoder i dag. Og litt mer plunder å rense kanskje. Legg nakkestykkene under rennende vann en times tid, etter at du har renset dem så godt det lar seg gjøre
I en stund nå har har jo det svirra rundt en oppskrift på egg på Facebook som je har hatt lyst til og prøve og idag prøvde jeg jo den da og den var kjempe GOD
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.