Fordelen er at jeg kan ta grove stykker av grønnsakene, hele fedd hvitløk og frisk chili. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
Kutt grønnsaker, løk og hvitløk i små biter og stek i litt smør Kok dem så møre i kraften, tilsatt ingefær, gurkemeie (kan sløyfes men fint for farge, smak og helse) Tilsett så limesaft og kokosmelk
Oppskriften fant jeg på dennebloggen, men jeg valgte noen mindre muffinsformer. ❥ Gulrot cupcakes på menyen Her kommer endelig resultatet av de fantastisk saftige gulrot cupcakes, jeg har med hånden på hjertet aldri smakt noen så godeog saftige muffins
– Ha i raspet gulrot og eple og bland sammen til slutt for hånd med en slikkepott. Du får best resultat om du bruker et cupcakes-brett til formene dine
Mine favoritt cupcakesformer, ogde eneste jeg pleier å bruke når jeg lager cupcakes. Jeg tilsatte litt champange farget konditorfarge fra wilton, for å få en ekstra fin og kremhvit farge
Er suppen for tykk, tilsetter du litt vann eller melk. Denne suppen dufter så nydelig - det er noe helt spesielt med gulrotsuppe, den har en fin sødme, nydelig krydret med korianderog med en liten "touch" av ingefær
Disse muffinsene ble omtrent til på "slump" men de ble både luftige ognydeligegode på smak. Blogg. Jeg hadde litt "rester" etter de siste ukenes blogg -jobbing og så vips så ble disse restene omgjort til gulrot muffins
Visp egg og brunt sukker sammen til det blir lett ogskummende. Tilsett smeltet smør og visp igjen. Tilsett de tørre ingrediensene og gulrøttene, rør godt sammen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.