Mens eggene piskes inn, bruker du ett zesterjern og river av skallet på appelsinen din, bland det sammen medrosmarinbladene dine, ta vekk stilken på rosmarinen
- Dekk bollen med plast og la den avkjøles. Jeg brukte kvikk lunch til å dekorere siden på kaken med. I anledning påsken og påskebesøk lagde jeg en kake som egentlig er en suksessterte som har fått litt ekstra pynt
Denne gule kaken (suksess kake) er bare sååå god og bytter en sukker med annen søtning som feks sukrin så blir det en litt sunnere versjon som kan den nytes med bedre samvittighet også på mørke høst dager
Men siden butternut squash/gresskar kan være litt vanskelig å få ta i Norge kan denne suppen fint lages som en gulrot suppe, eller ennå bedre gulrotog søtpotetsuppe
Kutt opp grønnsakene og kok dem møre sammen med buljong, gurkemeie og karri Hell av vannet Tilsett kremost og mos til en glatt mos med stavmikser Smak til meg salt og pepper Både blomkål og nykål er jo i sesong nå
Oppsriften er fra et franskt bakemagasin hvor jeg har gjort mine forandringer – både i formen jeg har bakt den i og ved å bytte ut deler av sitronen medappelsin, så det har blitt en appelsinkake
Fordel laksesalaten på fatene med hjertesalat og spinat, pynt med dill, og tynne appelsinbåter. Bland sammen tynne ringer av fenikkel, avocado i skiver og røkt laks i en bolle, hell over dressingen og vend forsiktig rundt med to gafler
Ingenting er som å starte morgenen med en frisk og god smoothie, er dere ikke enig. ♥ 1 1/2 Appelsin. ♥ 1 ss Kesam med vanilje. ♥ 2 dl Appelsinjuicemed fruktkjøtt
Denne kaken ble utrolig saftig med en fantastisk smak av appelsin, hasselnøtt og sjokolade. Hell Ganache midt på kaken og smør det utover mot kanten med en kniv eller slikkepott helt til det begynner å renne over kanten
Også koteletter og svinesteik blir merkbart bedre med litt rosmarin. Den inneholder kamfer, og virker mot lavt blodtrykk, og bør brukes med måte dersom du har høyt blodtrykk
Og ikke får du tilfredstillelsen av å plage naboene med den gode lukten. Jeg har min egen fransk inspirert variant, og denne er bare sinnsykt god mener jeg, beskjeden som jeg er
sett fram en stekepanne med olivenolje og varm på medium varme. Skrap ut frøene fra flaskegresskaret og bruk en stødig kniv til å kutte vekk det tykke skallet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.