Disse smakte seriøst som himmelen, og jeg bare higrer etter å lage flere. ), inneholder supermat på sitt beste og så mye god næring at kroppen din virkelig bare kommer til å elske dem
Nydelig, mykogdeilig Sjokoladekake som smaker masse vanilje. 5 dl sukker. 1) Pisk eggedosis av egg og sukker. 3) Smelt smør og tilsett Kefir. 4) Bland sammen alt det "tørre" i ett stort dl-mål. 5) Bland vekselvis det "tørre" og det "våte" i eggedosisen under omrøring. 6) Ha røren over i en middels stor langpanne på 30 x 40 cm. 7) Stek kaken i ca 25 -30 minutter ved 180 grader varmluft, nest nederste rille i ovnen. 9) Lag sjokoladekrem ved å røre sammen. 250 gram mykt smør. 3,5 ss kakao. 10) bre kremen over kaken og pynt etter ønske. 5 dl sukker. 6) Ha røren over i en middels stor langpanne på 30 x 40 cm. 7) Stek kaken i ca 25 -30 minutter ved 180 grader varmluft, nest nederste rille i ovnen. 9) Lag sjokoladekrem ved å røre sammen. 250 gram mykt smør. 3,5 ss kakao
• Lag deg en deilig kopp kaffe eller te, og nyt. Det har vært mye fokus på bienes levekår i sommer, og vil vi beholde dem, og det vil vi jo, må vi plante blomster og trær som ikke sprøytes, ogsom derfor er god ”biemat”
Ølkake er en deiligog litt seig skjærekake som skjæres i skiver, og spises med kaldt smør på. Krydderet i kaken kan varieres, og litt revet ingefær er deilig om du liker det
Jeg klarer ikke å komme på noe som er feil med et stykke god brownie. Brownie stammer fra USA og ble til etter at den amerikanske filantropen og forretningskvinnen Bertha Palmer spurte om en kokk kunne lage noe som var en krysning mellom en cookie og en kake i forbindelse med en forretningslunsj hun skulle ha
Legg et ark av gangen i varmt vann, og etter noen sekunder blir de bløte ogmyke. Denne dippen/sausen ble perfekt- fyldig og velsmakende, og beste av alt den smaker deilig peanøttsaus (ingen rå smak)
Alt i en panne og inn i ovnen, det gir så god smak, er gøy og enkelt å lage Server gjerne med litt smørdampet Asparges ved siden av, som var planen med denne, men som ble gjenglemt på butikken
Ta litt olivenolje på stekepannen og start med å surre løk til den er myk. Del opp i tynne skiver gulrot og selleri og legg det oppi stekepannen som stekes lett så tilsetter du kjøttdeigen og stek den til gjennomstekt
- Glasuren blir fløyelsmyk i romtemperatur, men er veldig fast i kjøleskapet, derfor er det best å smøre glasuren over kaken/muffinsene FØR den går i kjøleskapet
I dag lagde jeg meg deilige rundstykker til frokost, og gikk meg en tur til og fra sentrum. Kjør egg og cottagecheese i en blender eller med stavmikser
Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele påGoogle+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.