2. Jeg
spiser det samme hele tiden, bare med små variasjoner.
3. Jeg
kombinerer så mye sært at jeg alltid må overbevise folk om at det faktisk smaker godt. Og om jeg får overbevist dem og de prøver det, så er det sjelden de liker det. Komboen på bildene er et eksempel. Jeg kjenner ingen andre som dypper tomat i tomatpurè for eksempel
(Sannheten eratjegserverte rådyr og brokkolipure samme dag, men dette holdertil kos) Og forresten er oppskrifta først og fremst ment til en villsaukjøpende kamerat
Grunnentil det erat det ikke finnes smertereseptorer i tarmen. ventrikkelen, og satte igang et behandlingsforløp på siden og forsåvidt ikkerelaterttil det jeg ble anbefalt av Radiumhospitalet
Men det erikke bare fordi det er godt vi elsker taco (selv om det definitivt erhovedgrunnen) - det finnes også en mengde andre grunnertilat taco er fantastisk
Når det kommertil et sunt og balansert kosthold er det få ting jegerskikkelig anti. Jeg synes det er så mange gode alternativer å finne for å bytte ut sukkeret, atjegikkeser hensikten med å bruke det raffinerte hvite sukkeret hjemme
Jeg kom plutselig på at det var fotballavslutning og atjeg av erfaring vet atderer noen ekstremt hyggeorienterte mødre som gjør alle disse avslutningene til et eneste stort etegilde
Jeg synes måltidet mettermer toppet med litt nøtter. Nøtterersupermat på sitt beste. Kategori. proppet full av masse proteiner og sunne, deilige fettsyrerJa, man finner innmari mye digg næring i disse små mirakelperlene
Spøk til side så tror jegat både undertegnede, dere svært sympatiskelesere av bloggen og andre matbloggere i universeteropptatt av atmat skal være godt, pent og interessant
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leserover alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle - og dermed bli til deilige små hverdagsdesserter
Atjeg hadde en stiv kropp full av idrettskader, bidro nok tilat de to månedene på yogakurs antagelig de fysisk hardeste i hele mitt liv (det er helt vilt å se hvor mye energi det tar å løse opp harde områder)
Jeg skulle ønske jeg kunne si at det var på grunn av det utrolig gode næringsinnhold, det er jo det vi leserover alt, men det er mest på grunn av at det har en utrolig god evne til å binne væske og svelle
Jegergenerelt ingen stor tilhenger av veiing og telling (spesielt kalorier) men bruk av et. dette ved å spise mer salt og/ellerdrikke kjøttkraft som ertilsatt
Listen nedenfor kan vel gi et lite hint til en viss repetisjon av matenjegspiser, men i en travel hverdager det godt å ha noen noen rutiner som sikreratjeg hele tiden spisermat som gjør det lettere og kontrollereblodsukkeret
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.