Det er lettere å komme til helt ut i kanten ved å ta papiret med knekkebrødene ned på benken. Deilige, tynne og sprø knekkebrød som knaser mellom tennene
Tenkte jeg ville bytte ut deler av hvetemelet med havremel ,og det ble kjempegodt. Havre er naturlig fritt for gluten, og må derfor blandes med andre kornarter for å oppnå et godt bakeresultat
Idag vil vi dele med dere en oppskrift på pizzasnurrer. Pizzasnurrer er enkelt å lage og praktisk å ta med seg som lunsj, turmat eller til for eksempel sommerfesten på jobben eller barnehagen
Så da startet jeg enda et nytt forsøk på å få til et brød som jeg er fornøyd med. Ta dem ut av formene og etterstek dem på rist med bunnen opp i ca 12-15 min. 40 min Ta dem ut av formene og etterstek dem på rist med bunnen opp i ca
Ha alt det tørre i en bakebolle, tilsett vann og bland alt godt sammen med ei sleiv. Etter heving tar du steikebrettet ut av ovnen, drar bakearket med rundstykkene over på det varme brettet og setter det i ovnen igjen
Det kommer besøk til helga, og da ville jeg diske opp med mine klassiske frokostbrød. Masse frø, havregryn og kulturmelk er med på å gjøre disse ekstra saftige
I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet med havregryn. (8)Grytekluter (7)«Gå i hennes spor» (6)Nipedalen (6)Høst i Bergen (6)En måned med skritteller
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
En termos med kakao så er jo dette rene gourmet måltidet i skogen. Det beste av alt er at disse hornene tok meg en snau time å lage – enkelt å greit, samtidig som du fyller de med det du måtte ha i kjøleskapet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.