Smelt margarinen eller smøret. 50 g laktosefritt smør eller margarin. ca 1 liter grov glutenfri melblanding (her fra toro). 50 g laktosefritt smør eller margarin. ca 1 liter grov glutenfri melblanding (her fra toro)
Heisann, håper det står bra til, og at dere har hatt en fin uke og helg så langt. Nå er det endelig litt varmere her i Oslo – 3 C i dag, og det har snødd masse
) og gjør at du ikke trenger slite deg ut på elting eller skitne til kjøkkenmaskinen. Disse rundstykkene er skikkelig grove og mettende, og gir mye mer næring enn et par skiver kneipp
Server med pålegg til frokst eller lunsj. I dag skal jeg vise dere en oppskrift på grove scones. Spray et muffinsbrett med formfett eller smør det med smør
I tillegg byttet jeg ut halvparten av det grove melet med havregryn. (8)Grytekluter (7)«Gå i hennes spor» (6)Nipedalen (6)Høst i Bergen (6)En måned med skritteller
Silacruzs forunderlige verden | Om alt, ingenting, littegrann – og mye ;)
Begynn med å kvern havregryn i en blender til mel, det blir grovmalt mel. Jeg kjøpte vaffeljern rett før påske og med dette kunne jeg ikke forstå hvorfor jeg ikke har kjøpt den før
Du kommer langt med ost, kokt skinke, kalkunpålegg, falukorv, spekeskinke eller annet godt. Det må ikke alltid være pølser i brød når de er ute, og grove horn metter godt i en sulten liten mage
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.