Min fantastiske venninne gjennom mange år ga meg denne oppskriften på kromkaker, og jeg må si at dette er de aller beste kromkakene jeg har smakt noen gang
Alle blåskjell som ikke lukker seg under rensing, skal kastes. Blåskjellkraft er den raskeste veien til nydelig suppekraft, enten du serverer suppen med en skvett fløte,timian og vin i eller som i denne oppskriften, der kokosmelk, kaffirlimeblader, rød curry og sitrongress setter en eksotisk smak på blåskjellene
Våren nærmer seg, og et tydelig tegn for meg er at jeg vil ha lettere mat med masse smak og farger. Atskillige meter under havoverflaten svømmer det mange godsaker
De fleste liker vel å kose seg litt ekstra når det først er høytid, og når man har litt ekstra tid kan man jo bruke den til å svinge seg litt på kjøkkenet
Varm litt olje i en gryte og stek først løk, hvitløk og chili over middels varme noen minutter, tilsett etter hvert de andre grønnsakene og deretter tomat, bønner og krydder
eks ris og salat til. Stek løk og hvitløk gyllen, ha i paprika og chili noen minutter før du tilsetter tomatpure og lar det steke noen minutter til mens du rører
Salat av appelsin, gulrot, koriander og limesaft. Hei, og god fredag til dere. Håper det står bra til, jdeilig med helg og det er så deilig med blå himmel og sol
Varm litt olje i en gryte og stek først løk, hvitløk og chili over middels varme noen minutter, tilsett etter hvert de andre grønnsakene og deretter tomat, bønner og krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.