Notes Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av. Save Recipe Print Du trenger 4 svinekoteletter kuttet i biter ( svin kan erstattes med kylling eller pølse biter ) 1/2 rød paprika 1/2 løk 300-350 gram pasta penne 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong 3 dl kremfløte 50 gram revet eller hakket cheddar ost 50 gram revet gulost 1 ts paprika pulver 1/2 ts Cumin (malt spisscumun) salt og pepper ( ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken). Slik gjør du Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet Tilsett krydderet og rør det inn Ha i kraft og fløte, bland godt Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter)
Dette er pappaen min sin oppskrift på linsestuing. Det er den beste linsestingen jeg har smakt. Linsestuing er sunt, godt og serveres ved siden av indiske retter
I denne anledning laget pappa en høstrett med navnet mørkets gryte. halvparten av kjøttet, heller du litt Guinness i pannen og skraper ut alt fastbrent kjøtt med en tresleiv
Det er mannen i huset som opp gjennom årene har kokt grøt på lørdager, derfor husker ungene hans "kamp" med grøten, og de har ønsket seg denne "kampen-med-grøten-oppskriften" i skriftlig form
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.