Posted by TorillAnita. Så er viinnei den siste uken i januar og vi har bare en vintermånedigjen før det blir vår Jeg er fortsatt innei en periode hvor jeg ikke har lyst på så mye kjøtt, men mer kylling og fisk
Bunnen blirlitt høyere eller lavere etter hvor stor kakeform du bruker. Denne kaken kan varieresi det uendelige, den blir uansett fortryllende så lenge man holder seg til "den helligetreenighet" i kakeverdenen
Posted by TorillAnita. Så er det en ny uke igjen, og plutselig er det blittapril. April er favorittmånedenmin, da blir vårtegnene mer synlige og sommeren kommer stadig nærmere
Ovnsbakte potetskiver med Romanescosaus. Hei. I dag blir det forrett eller fingermat. Har laget en deilig Romanescosaus som jeg har lagt på ovnsbakte potetskiver
Deretter tar du oppi smør og bruker en stavmiksertil å få en glatt blanding. I dag ble det stekt torskefilet med hjemmelaget ertestuing og kokte gulrøtter, salt og pepper
Tortilla de patatas. Hei og God Morgen i en nye uke. Denne uka blir det ny temauka, nemlig spansk uke. Jeg klarer sjelden å holde meg til de originaleoppskriftene, så det blir som alltidminvri på rettene
Selv nå når vi går innijulehøytiden og det blir mye hygge og god mat fremover, er det hverdager innimellom hvor det kan være greit med noen idéertil hva man kan spise
Forslag til ukesmeny. En annerledes fiskesuppe, kjøttkaker og gresk salat, fiskekaker med råkost, brokkolipure og eggesmør, laks ifolie med grønnsaker, curry
Denne gulrotkaken kvalifiserertil å få et "verdens beste"-stempel. Trikset bak en ordentlig god gulrotkake er å bruke mye gulrøtter (helst økologiske, de er ofte søtere), grovt mel, brunt sukker, mye krydder og forhåndsristede valnøtter
Jeg har jo gått til anskaffelse av den populære boken tilBerit Nordstrand. Her loves det mer energi og overskudd i en hektisk hverdag, det handler om tankekraft og hvordan vi kan lære oss til å leve med kroppen, ikke kjempe mot den
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.