1 pk
1 Lerøy laks i terninger, evt 350 g laks kuttet i terninger
11 ss
1 rapsolje
10,5 ts
1 salt, kan sløyfes
18 drag
1 pepper, kan sløyfes
14 porsjoner
1 nachochips
10,5 stk
1 rød paprika, delt i strimler
10,5 stk
1 grønn paprika, delt i strimler
10,5 stk
1 rødløk, skjært i tynne skiver
14 ss
1 mais, tilsvarer 0,5 boks
1100 g
1 revet ost
14 ss
1 rømme
14 ss
1 salsa
14 ss
1 guacamoleFremgangsmåte på gratinert nachos med laks og paprika: Forvarm ovnen til 200 grader. Dekk en langpanne med bakepapir. Du kan eventuelt bruke en ildfast form. Stekt laks i terninger på medium varme på alle sider i tilsammen fire minutter, til de blir lys rosa. Krydre med salt og pepper etter ønske. Laksen skal bakes videre i ovnen, derfor trenger de ikke bli gjennomstekte. Kutt paprika og rødløk i strimler. Legg nachochips utover langpannen og ha over rød og grønn paprika, rødløk, mais og stekt laks. Topp med revet ost. Stekt i ovnen i cirka åtte minutter, til osten har smeltet. Server gratinert nachos med laks med rømme, salsa og guacamole på siden. Sjekk også ut fem ulike typer topping til taco dersom du ikke får nok av taco! Tips! Server gjerne med en grønn salat på siden om ønskelig. For en spicy variant kan du finhakke 0,5 stk rød chili som du tilsetter i pannen mens du steker lakseterningene. Hvis du er hekta på tacokrydder kan du gjerne bruke det i denne oppskriften. En pose tacokrydder holder til en pakke laks i terninger. I denne oppskriften kan du bruke: Laks i terninger Laksefilet naturell 4 x 125 g
Enchiladas med kylling, ost ogpaprika. Gratinert aubergine er lett å lage og godt å spise. Og aubergine, med sin veldig mørke lilla farge (nesten svart, vil nok noen si), har en farge som svært få andre frukt og grønnsaker har
Deretter finhakker man hvitløken og blander det inn i formen, og kryddrer det med salt og pepper. Du trenger¤ brokkoli¤ paprika¤ løk¤ laks¤ hvitløk¤ soyasauce¤ sesamfrø¤ salt ¤ pepper¤ ost (kan droppes)
kryddre med litt salt og pepper. D veldig greit med alt i en form. legg potetene i bunnen av en ildfast form, legg så på brokkolien å legg Laksen på toppen
Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille. Kok potetene med skallet på til de begynner å sprekke eller til de er lett å knuse med en gaffel
Om du likte denne, prøv også gjerne Ovnsbakt laksmed makaroni og cheddar. Fusilli med "spicy" svinestrimler og spinatstuingOvnsbakt kylling med pannestekt CouscousDel på
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.