Jg vet at mange foretrekker kalkun ( og jeg skal ikke komme å si at det er dumt valg), men viss du har spist kalkun allerede kan gås være et morsomt alternativ
Nyttårsaftenfeiret vi med gode venner på Sofiemyr, nydelig mat og drikke. Oppfordrer alle til å bruke deres lokale garnbutikk ved innkjøp av garn, dersom dere ønsker at de skal fortsette å eksistere med all sin ekspertise og kunnskap
På slaget tolv gikk vi ut og så på allerakettene over byen, litt tåkete, men det gjorde ingening. Og takk for at vi fikk en så fin start på årets første dag med BLÅ HIMMEL OG SOL
Selv har vi ikke helt landet på hva som skal være vårt forsett for det kommende året, men vi er enig om at vi ønsker å sette av tid til ting vi synes er moro
Nå er jeg sånn halvveis tilbake til hverdagen og skal som alle andre prøve å spise litt sunnere (jeg spiser stort sett veldig sunt, men julekosten må ut av systemet)
– Ikke-til-å-tro-godt. Jeg har gått gjennom alle oppskriftene som ikke var blant de aller mest besøkte og valgt ut ti til som jeg synes fortjener ekstra oppmerksomhet
Det var utrolig morsomt å lage mat for de og å få den type anerkjennelse fra folk man ser opp til – jeg husker godt at jeg leste akkurat den spalten omtrent hver eneste helg mens jeg ennå bodde i Norge
Riktig God Julefrokost med mor´s lammerull. Du behøver ikke ha tråd nok i forkant, du kan knytte mer tråd på underveis om du føler det er lett å få knute på tråden under sying så kan det være enklere og knyte på når du har sydd rundt og før du starter surring
Som alle sikkert alleallerede har skjønt, vi skal til IKEA. I dag har vært en god dag, et lite kort øyeblikk av fint vær, noen ganger glemmer man hvor fin seinhøsten/tidlig vinter kan være i Oslo
Jeg er så lei av vanlig brød, og i kveld bestemte jeg at "Nå er det nok. Her skal det bakes. I vårt hus har vi en forkjærlighet for Pai, og vi bruker det ofte til middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.