Nesten for godttil å være sant. Til kaken. Den som har kaken alle snakker om. Til kremen. Begynn med kaken ta kaffen i en gryte og visp inn kakaoen gi det et lite oppkok(pass på å ikke bruke for høy varme da blir kakaoen bitter) sett blandingen tilside for avkjøling
Følg med på Just Another Food Story på Instagram for flere daglig bilder på @justanotherfoodstory og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersomdere har noen lekre matopplevelser å dele
Bland dette inn med kalkun, løk og hvitløk og rør godt. Tortillalefser (store). Jeg er ikke så happy med å legge ut mobilbilder her på bloggen, men siden det er har vært så mange av dere som ønsket oppskrift på gårsdagens kalkunwraps tenkte jeg å legge den siden det tross alt er fredag
Monica Csango og Lars Lian ga meg flere gode tips, som jeg gikk hjem og prøvde ut. Som mange av dere vet har jeg i disse dagene vært fult opptatt med å spille inn programmer til Kakekrigen
Tilsett resten av ingrediensene og bland godt inn slik at det blir en jämn og fin smät/røre. Om midten er bedre eller ei, det er en annen sak, men tårtan/kaken er iallefall veldig godt, og en slager blandt båda barn og voksne
♥ Denne iskremen er nokså hard i frossen tilstand, så beregn god tid før servering. Isen er like god enten du serverer den som den er eller med et dryss revet sjokolade
En saftig og god kake tilpåskekaffen, men med annerledes pynt passer den når som helst. Rør smør og sjokolade godt sammen og smør det på kaken mens det ennå er litt varmt
Tilsett saft og sukker og smak suppen godttil. Gode, norske desserter må ikke gå i glemmeboken. La tankene gå tilbaketil tidligere tider og server denne deilige fruktgrøten til familien
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.