Gutta boblet over av iver og entusiasme, og serverte brett på brett med godsaker. Jeg tok med meg min gode kamerat Jan Villard, som også er Trøffelhelt av hele sitt hjerte
Bland godt og hell over rett før dere spiser. Alt deles opp i passe biter og trees på spyd, smøres med grillsaus, grillespågrill eller under grill i stekeovnen
Til de fyldte tomater brugte jeg (udover mellemstore gode tomater) persille, frisk oregano (anden krydderurt kan også bruges), løg, hvidløg, sorte oliven, parmesan, chili, salt, peber og citronsaft
Men uansett, påsketid er en god anledning til å ta grillen frem for de som ikke synes det er noe poeng å stå ute med bevernylon og lommelykt for å lage mat
Det var utrolig fint vær på lørdag. Så vi tok en spontangrillings. Ble mest vennene til Espen og Ingebrigt da, men jeg og Bjørg hadde det bra sammen vi óg
Grillsjefene Espen og Petter Gullikstad på Kampen i Oslo, presenterer nydelig grillsnadder for Trøffelhelt, og vi tror at denne blir en av familie «slagerne» i sommer
Legg ørretfilét pågodt smurt aluminiumsfolie. Her er en smakfull utgave med fersk ørret og sitrus, servert med en frisk, spicy salat med gode reker og en herlig grønn kremet saus med spinat og basilikum ღ
Jeg har også laget polarbrød, loff, rundstykker, lussekatter, rosinboller, pizzabunn, pizzasnurrere og alt man kan finne på å bruke svigermors superdeig til
Dette så skikkelig godt, skal absolutt prøves. Heilstekt indrefilêt av storfe - i ovn eller pågrill. Dagens middagoppskrift kan både lages i ovnen eller grilles
Back from a few weeks vacation and it’s time to warm up the sous vide again. Warning. This will be a very short entry that will be followed by something special this weekend…
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.